REPÜLŐMÚZEUM  SZOLNOK

McDonalds a Múzeumban !

Nem ment el a McDonald's étteremlánc esze, sőt az enyém sem a szokottnál jobban, csupán a szóviccnek nem tudtam ellenállni.

Stuart és Ylva McDonalddal augusztusi látogatásuk során ismerkedtem meg a Múzeumban. Megkértem őket, írjanak barátaiknak egy-két ajánló mondatot, ha hazamennek. A körlevelet elküldték nekünk is, itt tesszük közre.

 

 

Hello !
Whilst in Budapest, took the opportunity to visit the excellent museum at Szolnok. Took a 1 hour train journey from Budapest then a 3 mile bus journey to reach the museum, just south of the town.

Around 50 exhibits, all nicely laid out for the photographer including lots of Migs! Also its free! Well worth a visit if you are in Hungary.

We also went to Kecskemet airshow on Saturday which was excellent and Budaors airfield on Sunday and everybody there were very friendly.
 

Kind Regards

Stuart & Ylva McDonald
e-mail: stuart.mcdonald863@ntlworld.com

 

 

Le is fordítom, már ahogyan tőlem telik:

 

Heló !

Budapesten járva kihasználtuk a lehetőséget és megnéztük a nagyszerű szolnoki (Repülő)múzeumot is. Budapestről egy óra vonatozás és 3 mérföld buszozással lehet eljutni a várostól délre fekvő múzeumhoz.

Vagy ötven kiállított gép, köztük egy csomó MiG, valamennyi jól fényképezhetően elhelyezve! Ráadásul ingyenes a belépés! Feltétlenül érdemes meglátogatni, ha Magyarországon jársz.

Voltunk még szombaton a kecskeméti repülőnapon és vasárnap a budaörsi repülőtéren. Mindenhol nagyon barátságosan fogadtak.

 

Üdvözlettel:

 

Stuart és Ylva McDonald

 

***

 

Kösz' Stuart, gyertek máskor is!

(hs)