REPÜLŐMÚZEUM  SZOLNOK

Csillag László: Pápai obsitosok emlékezései

 

Tisztelt Sanyi!

Megjelent a www.kerozingozos.hu honlapon a Katonai visszaemlékezéseim a "Deltaszárny bűvöletében". Hat részben, mert a hetedik befejezőt még nem írtam meg.  Légy szíves azt  is rakd fel a honlapodra egy-egy részenként. Onnan letudod másolni az írást és a képeket is egy az egyben. Nagyon jól megszerkesztette  a Papp Feri nekem és hozzájárult hogy nálad is így megjelenjen és nekem is jól esne.


Azonkívül Egy másik volt pápai bajtársam is irt egy visszaemlékezést " Az élet apápai Míg-21-sek mellett" címmel.  Ezt is szeretném ha feltennéd a honlapodra,ez négy részes, csak még nem tudtam beszélni Nagy Lajossal (Lala)az írójával. Az ő írását is a Feri rendezte sajtó alá és ebbe is beleegyezett.

Az egyik írás a szakmai rész,a másik (enyém) pedig inkább az egyéb kicsit
humorosabb hangvételű. Ezért szeretném ha egyszerre jelennének meg hogy  lássák az akkori katonaélet egyik és másik oldalát is.

Üdvözlettel és köszönettel.: Csillag Laci

 

 

Kedves Laci,

nagyon köszönöm hogy írásaidat rendelkezésünkre bocsátod, de ha megengeded nem másolom ide őket. Szerintem mindenki jobban jár, ha inkább egy-egy linket helyezek el ide, amelyek a két remek írás első részére mutatnak. Innen már meg lehet találni a többi részt - és a kiváló honlap többi cikkét is.

 

http://www.kerozingozos.hu/2010/06/01/a-delta-szarny-buvoleteben-1-resz-a-bevonulas-es-a-kilian/

 

http://www.kerozingozos.hu/2010/04/12/elet-a-papai-mig-21-esek-mellett-1-resz-minden-kezdet-nehez/

 

Legalább a rokonlelkületű honlapnak is szerzünk új olvasókat, megérdemli !

HS