REPÜLŐMÚZEUM  SZOLNOK

Barta Endre: Tévedtem!

2008.02. 23.

 

Szia Sándor!

Egy sajnálatos esemény történt velem a napokban, jelesül beleolvastam a makettinfo.hu Mig-21-es rovatába, ahol szóba került a honlapodon szereplő Mig-21-es rovat is, (be van linkelve) az a három kép, amit eredendően 75-ös típusnak indítottál, de amiről közben kiderült, hogy egyikük sem az.
A három képhez be is írtad a kiigazításokat, de sajnos mint a topicból kiderült a 3036-os UM esetében nagyon mellé trafáltam. Azt írta a fórumozó, hogy ez a gép tutira nem UM, mert startrakéta felfüggesztések vannak az oldalán, ilyen pedig az UM nem rendelkezett....
Utána néztem a dolognak és el kell ismernem, hogy igaza van és ha alaposan megnézzük a képet, valóban jó a srác észrevétele, miszerint a belső függesztés üres és a külsőn lévő póttartály vége látszik bele a képbe, mindezt pontosan abban a szögben, mintha a belsőre lenne függesztve!!!

Kérésem az lenne, hogy légyszi javítsd át a 3036-os UM-et 8115-ös MF-re és a perdöntő bizonyítást pedig vedd le mellőle.
Van egy másik kép ugyanerről a gépcsoportról oldalról. Itt három gép látszik, a háttérben egy épület látható. Ez az épület látszik ezen a képen is, méghozzá ugyanott mint a másikon, az utóbbiról pedig tisztán leolvashatóak az oldalszámozások, innen az újabb bizonyosság.

El is küldöm a képet hasonlítsd össze te magad is a már fent lévővel!

Üdv: Endre