REPÜLŐMÚZEUM  SZOLNOK

A Ti Galériátok

Banyó Sándor

 

 

A nevem Banyó Sándor, és régóta nagy rajongója vagyok a hazai katonai repülésnek. Így bukkantam az Önök weboldalára is, amelynek azóta rendszeres látogatójává váltam.
Mivel többek között festőként is tevékenykedem, kiemelten érdeklődöm az archív fotók iránt, melyek egy már letűnt kor pillanatait, életképeit örökítik meg. Különösen megragadták fantáziámat a Nagy András archívumából származó Mig-21-esekről készült fotók, melyek közül a "Műszakiak és Lengyel István hajózó a gépük (8114) előtt" című képet szeretném "átültetni" festmény formájába.

A problémám csak az, hogy a kép tulajdonosával nem tudom felvenni a kapcsolatot, és az ő beleegyezése, jóváhagyása nélkül nem szeretném elkezdeni a munkát, ezért kérném az Önök segítségét, ha lehetséges. Amennyiben küldenének egy e-mail címet, vagy továbbítanák levelemet az illetékesnek, nagyon megköszönném.

További sok sikert, és kitartást kívánok!

Tisztelettel:

Banyó Sándor

 

******

 

Szia Sándor,

beszéltem Nagy Andrissal a fotó ügyében. Bátorít ő is, dolgozz nyugodtan.
A negatív az ő birtokában van, bár az eredete nem ismert. A készítője nem lehet már „mai gyerek”,
de kizárt hogy ne örülne neki, hogy valaki festményt készít a fotója alapján.
Szóval dolgozz bátran, várjuk az eredményt !
Szia:
HS

 

******

 

A festmény elkészült, itt láthatjátok az eredeti társaságában. Mindenképpen örülnénk ha a fotó készítőjét megtalálnánk. Aki tud, kérjük segítsen !

HS