REPÜLŐMÚZEUM  SZOLNOK

Csillag László: Jó tanácsok a MiG-15 "szakmacskához"

 

 

Sziasztok !

Örömmel olvasom hogy ezen nehéz időkben sikerült a Múzeum létszámát megemelni, de álmomban sem gondoltam volna hogy ilyen sokirányúan képzett (NATO- kompatibilis) kollégára tettetek szert.

 

 

Csodálkozom hogy ekkora felkészültséggel rendelkező „szakmacsekot” (hadapród rendfokozattal, és nem polgári alkalmazottat) sikerült megszereznetek, akit képzettsége alapján bármelyik NATO katonai vagy Béke-misszióban szívesen látnának „egérvadászként”. Külön előny számotokra hogy gyakorlatilag önellátó, ruházati szempontból nem szorul ellátásra és zsoldot sem kér.

Csak egyre vigyázzatok, a rendfokozat felvarrásánál húzzatok kesztyűt, mert veszettül fog karmolni és esetleg harapni. Ezt tapasztalatból tudom, amikor a mi macskánknak kell beadni a gyógyszert hasonló dolgokat produkál. A Hajnal Sanyi észrevétele jó. Célszerű ivartalanítani őkelmét (mármint a macskát !!! a szerk.) mert aztán mire észbe kaptok túllépi a honvédség a megengedett létszámát.

 

Én egyébként fel vagyok készülve hogy tavasszal a Macival rész vegyünk egy Béke és Barátság Napon vagy egy közös „hadgyakorlaton” a Kapitalista Szombat keretében. Szigorúan betartva a háborús hadviselésre vonatkozó Nemzetközi Egyezményeket, elkerülve hogy esetleg valamilyen „cselekedetünkért” Hágába kerüljünk a Nemzetközi Bíróságra.

Üdvözlettel Laci és Maci
 

2011-11-11