REPÜLŐMÚZEUM  SZOLNOK

Kedves Barátom !

Ez egy tisztán magán-kezdeményezésű és non-profit indíttatású honlap, semmiféle bevétel és hivatalos támogatás nem kapcsolódik hozzá. Ezzel nem a kedvedet akarom szegni, csak szeretném ha tisztán látnál. Az én nevem alatt fut, de ez nem azt jelenti, hogy ki akarom sajátítani. Van néhány barátom akitől kaptam-kapok anyagokat, ezért mostantól inkább többes szám első személyben írok.

Célunk a szolnoki Repülőmúzeum népszerűsítése, illetve az itt látható tárgyakhoz kapcsolódó óriási mennyiségű lappangó érdekesség felderítése és az érdeklődőkkel - például Veled - való megosztása. Ezt honlapot folyamatosan szeretnénk bővíteni, tartalmát csiszolgatni, finomítani. Ehhez

jól jönne a Te segítséged is !

Örömmel vesszük ha bármilyen információval, képpel, netán érdekes sztorival segíted munkánkat. Azt is köszönettel vesszük, ha a honlapon megjelent tévedéseinkre felhívod figyelmünket, kijavítasz minket.

Bármit küldesz, a honlapra felkerülésekor feltüntetjük nevedet mint forrást (illetve külön kérésed esetén nem).

Sajnos az itt látott fotók egy része sokad-kézből került hozzám, sokuk készítőjét nem ismerem. Belátom, ez így nem teljesen kerek, de az önzetlen cél talán mentségemre szolgál. Ha saját felvételedre ismersz, örömmel feltüntetem a nevedet mellette, illetve ha úgy kívánod, a képet azonnal eltávolítom a honlapról.

 

 Várjuk jelentkezésedet !

 E-mail:     info@repulomuzeum.hu , Telefon:   (30) 9856-982

                         Baráti üdvözlettel:

                                                                                                                                                              Hajnal Sándor *

 * Magyarázkodnom kell:  szolnoki repülőberkekben ez a név egy  ismert és megbecsült sportrepülőt takar, aki nem én vagyok !